Ons werk:

  • Analyseren van netwerkverkeer voor het oplossen van problemen, intrusion detection, passive discovery, netwerk- en applicatie-optimalisatie.
  • Verzamelen van digitale¬†sporen op computers, harde schijven en andere digitale media.
  • Uitvoeren van pentesten voor het opsporen van gaten in uw computer- en netwerkbeveiliging.

Digitaal onderzoek

Network troubleshooting

Slecht of niet-functionerende netwerkverbindingen kunnen een bron van frustratie zijn, voor zowel de gebruikers als voor de netwerkbeheerder. Door de hoeveelheid data en complexiteit is de oorzaak van dit soort issues helaas vaak lastig te vinden.

IP-onderzoeker is gespecialiseerd in het oplossen van netwerkproblemen. Door het monitoren van het netwerkverkeer en het analyseren van configuraties, kunnen we meestal snel vaststellen waar het probleem zit en wat de mogelijke oorzaak is.

Lees verder

Digital forensics

Digitale media zoals computers, navigatiesystemen, camera's, harde schijven, usb-sticks en geheugenkaarten slaan informatie op. Deze informatie kan een belangrijke rol spelen in een bedrijfsintern of gerechtelijk onderzoek. Hiervoor moet de informatie echter wel op de juiste manier behandeld worden zodat deze niet verloren gaat of de integriteit ervan niet wordt aangetast.

Lees verder

Pentesting

Een pentest is de enige manier om te controleren of de beveiliging van uw computernetwerk daadwerkelijk voldoet. Een goede firewall of virusscanner geeft namelijk geen garantie dat er geen fouten zijn gemaakt in de configuratie of er wellicht een achterdeurtje over het hoofd is gezien.

Lees verder